Al sinds mijn vijftiende weet ik dat ik met film bezig wil zijn. De liefde werd aangewakkerd toen ik een dag mocht meelopen bij de regionale ziekenomroep. Daar mocht ik meehelpen met opbouwen en meekijken over de schouders van de ervaren cameramensen. Op een gegeven moment mocht ik heel even achter de camera staan. De vonk sloeg meteen over en ik wist wat ik de rest van zijn leven wilde doen. Ik wilde cameraman worden.

Ik werk graag samen met gepassioneerde vakmensen. Dit zijn freelancers uit het vak met ieder zijn/haar expertise. Ik geloof dat je door de juiste krachten te bundelen, de beste eindresultaten bereikt. Met dit grote netwerk aan creatieve professionals weet ik elke film tot een prachtig eindresultaat te brengen dat perfect aansluit bij de wensen van de klant.

Ik vind het belangrijk dat er een verhaal wordt verteld. Het verhaal van een persoon, bedrijf, stichting, vereniging. Woorden zeggen veel, maar met beeld zeg je nog veel meer. Elk beeld, elke beweging en het licht wordt met aandacht verzorgt en zorgvuldig uitgekozen. Allemaal ter ondersteuning van het verhaal.